food poison remedies http://talentqiberia.com/blog/ health care debate

Pravila privatnosti

Želimo da zaslužimo Vaše poverenje i posetu sajtu učinimo lepim iskustvom koje ćete želeti da ponovite. Svesni smo da je internet svet nedovoljno istraženo područje koje nedovoljno garantuje sigurnost. Zbog toga se obavezujemo da Vam razjasnimo detalje vezane za ovaj problem. Pravila privatnosti sajta proizilaze iz principa kojima posluju COLONIAL CO i Galerije satova Berić i naše odgovornosti prema posetiocima sajta, kao i kupcima. Posetom ili korišćenjem www.satoviberic.rs uživate sledeća prava i zaštite:

COLONIAL CO se obavezuje da da poštuje Vašu privatnost. Nećemo objavljivati ili prosleđivati Vaše podatke. Nećemo ih koristiti za slanje neželjenih reklamnih poruka niti ćemo ih učiniti dostupnim bilo kome za istu svrhu ukoliko vi izričito ne naglasite suprotno.

Nećemo zahtevati od vas da ostavite podatke koji nisu neophodni za pravilnu i sigurnu razmenu vrednosti prema Zakonima Republike Srbije i običajima poslovanja na ovim prostorima.

Naš cilj je kvalitetno obavljanje posla kojim ćete biti zadovoljni, i stoga strogo čuvamo uvedene podatke. Svi zaposleni se obavezuju da iste tretiraju kao poslovnu tajnu.

Ukoliko osećate da Vam je potrebno više informacija vezanih za privatnost internet na našem sajtu kupovine možete nam se obratiti pismenim putem na colonialco@gmail.com a mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti na pitanja koja eventualno budete imali.

Pozivajući se na ovaj dokument uživate sve prednosti i prava korišćenja sajta za koje se nadamo da će biti pre svega prijatno i korisno.


food poison remedies http://talentqiberia.com/blog/ health care debate