100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA

Traži

Isporuka (podaci o dostavi)

Isporuka

 
Isporuka željenog artikla je besplatna na teritoriji cele Srbije. Isporuka se vrši preko kurirskog servisa DExpress. Pošta naplaćuje proviziju za uplatu novčanih sredstava koje plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na naš tekći račun u iznosu od 1% od iznosa pošiljke. Isporuku i prodaju vršimo samo na teritoriji Srbije. Roba se dostavlja na adresu koju ste naveli kod unosa vaših podataka u procesu online kupovine.
 
Ukoliko ste se odlučili za plaćanje robe pouzećem, robu plaćate gotovinom kuriru na licu mesta ili putem Interneta platnim karticama: VISA, Maestro, MasterCard ili American Express, koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Termin isporuke

Porudžbine pristigle od ponedeljka do petka nakon 14:00h, kao i tokom vikenda i u dane državnih praznika Republike Srbije biće obrađene prvi naredni radni dan. Sve ostale porudžbine biće obrađene isti dan.Očekivani rok isporuke raspoloživih proizvoda je 2 radna dana od trenutka prijema prudžbine. Isporuke se ne vrše vikendima i Državnim praznicima. Za već ugovoreni rok isporuke, isporuka može biti odložena samo u slučaju nepredviđenih okolnosti koje nastupe kod naših partnera. Colonial Co d.o.o. će učiniti sve da ih prevaziđe na najbolji mogući način za sve. 

Transport i bezbednost

Prozvodi se isporučuju na željenu adresu adekvatno upakovani i zaštićeni od oštećenja u transportu. Svaki proizvod se nalazi u originalnoj ambalaži sa pripadajućim domaćim i internacionalnim garancijama. 
U slučaju da Vaša porudžbina kasni ili da primite oštećeno pakovanje ili proizvod, Vaša je obaveza je da nas odmah obavestite. Ukoliko to ne učinite istog dana kada ste pošiljku preuzeli ne snosimo odgovornost za nastala oštećenja i štetu.
 
 

Isporuka na prodajnom mestu

Odaberite na kom prodajnom mestu želite pogledati proizvod i obezbedićemo ga u željenoj BERIĆ satovi&nakit prodavnici u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu ili Vršcu.