100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA

Traži
O nama

O nama

Kompanija “BERIĆ satovi i nakit” se svrstava među vodeće na našem tržištu u domenu ponude i plasmana finih ručnih satova, firmiranog nakita i brižljivo odabranog aksesoara. Koncept multibrend radnje, nastale kao rezultat jednog sna, jedne lepe vizije koja na jednom mestu okuplja tim mladih, ambicioznih i sposobnih ljudi i spaja renomirane svetske brendove, jeste da uz profesionalnu uslugu bude prava adresa gde će se Vašim zadovoljstvom i poverenjem meriti naš uspeh.

Kolekcija ima mnogo kao i Vaših želja koje uvek nastojimo maksimalno da ispunimo našom profesionalnošću i iskrenošću. Prezentujući više od 100 brendova sa preko 10.000 modela u našim galerijama, trudimo se da ljudima pružimo osećaj sreće, jer verujemo da je svako poseban, i da se sitna zadovoljstva kriju u pažljivo odabranim detaljima. Posebno mesto u našoj ponudi čine usluge našeg servisa, koji je do sada nebrojeno puta “oživeo” Vaše drage uspomene.

Iskreni stisak ruke, Vaš osmeh i ponovni susret, daju nam energiju da nastavimo ovim putem, i da budemo još bolji. Osluškujući neuhvatljivo vreme i Vaše želje, nastojimo da u kontinuitetu kvalitet naših usluga bude nenadmašiv.

Ponosni smo na višegodišnju uspešnu saradnju sa vodećim svetskim kućama iz domena časovnicarstva i juvelirstva i ponudom koju strastveno i predano biramo među najboljim internacionalnim brendovima, uvek vodeći računa da zadovoljimo sve ukuse i tipove kupaca, događaje, povode...

Verujemo da je sat mnogo više od punog pokazivača vremena. Tačnije, više nego bilo koji predmet ili detalj, sat je odraz ličnog stava pojedinca.

Na samo jednom mestu možete ne samo da odaberete sat za sebe ili Vama dragu osobu, već i da prilikom odabiranja ili neobaveznog razgledanja doživite sve estetske odlike uživanja u jednom umetničkom delu.

Nadamo se da smo Vas uspeli zaintrigirati i približiti našem svetu. Uvek ste dobrodošli načiniti svoj prvi korak ili jedan među mnogima i sa nama krenuti u putovanje čarobnim svetom časovničarstva i juvelirstva. DOBRODOŠLI!

POSTANITE DEO NAŠEG TIMANaši timovi su sastavljeni od pojedinaca koji dele zajedničku viziju: strast prema neiscrpnoj sferi satova i nakita, i koji su spremni da svakodnevno inspirišu svoje kolege, poslovne partnere i klijente.

Pristupanjem u tim “BERIĆ satovi i nakit”, zapravo postajete član jedne velike porodice koja ima isti cilj: zajednički uspeh na osnovu ličnih dostignuća i posvećenosti. Svesni smo da je lični napredak pojedinca ključ uspeha naše kompanije, zato ulažemo u naš kadar svakodnevnim obukama i seminarima. Nagrađujemo posvećenost poslu, lična zalaganja i ostvarene rezultate. Posebnu pažnju posvećujemo održivom načinu vrednovanja koje podrazumeva stimulativno nagrađivanje prilikom ostvarivanja maksimalnih rezultata tima.

Naša misija je da kontinuirano, svakim segmentom svog poslovanja opravdamo stečeno poverenje. Naša ponuda je najveći adut koji posedujemo, na jednom mestu preko 100 brendova i više od 15.000 različitih modela. S obzirom da danas sat i nakit predstavljaju manifest stila, ukusa, fetiš, pokretno znamenje, znak raspoznavanja i lični stav, kolekcije su pažljivo odabrane i postavljene tako da posetioci mogu da uoče razlike, naprave poređenje i donesu pravu odluku. Ne postoji prilika, uzrast ili profesija za koju nemamo adekvatno rešenje. Jednostavno ne raspravljamo o ukusima. Na svaki imamo odgovor!.

Bez obzira da li ste početnik – pripravnik, učenik ili profesionalac, pružamo Vam prilagodljivu i stimulativnu poziciju u različitim oblastima. Podstičemo samoinicijativu i kreativnost, i zato tražimo saradnike koji teže izvanrednim rezultatima.