100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA

Traži

Program vernosti

POKLON KARTICE

Savršene u svakoj prilici!


BERIĆ Gift Card predstavlja savršeno rešenje ukoliko niste sigurni u izbor poklona dragoj osobi. Uz poklon karticu darujete dragoj osobi i više od poklona - mogućnost izbora!


Odabrani željeni iznos se uplaćuje na karticu, a tekst personalizovan tekst ispisuje u posebnu rubriku. Uz originalno dizajnirano pakovanje koje se dobijate gratis, poklanjate od srca i sa stilom!

Minimalan iznos za uplatu je 3.000 dinara. Kartica se može iskoristiti više puta u našim galerijama. Mogućnost izbora je na poklon primaocu koji bira poklon po želji.

 

KOORPORATIVNA KARTICA

Jubilarni pokloni za Vaše zaposlene ili partnere

Ponosni i sa zadovoljstvom postajemo deo Vaše proslave, jubileja ili nekog drugog događaja Po vrlo pristupačnim cenama i uz posebne pogodnosti obezbeđujemo korporativne poklone za Vaše poslovne partnere ili zaposlene.
Takođe, nudimo Vam mogućnost izbora željenog iznosa i dizajna poklon vaučera po povlašćenim cenama koje ćete pokloniti svojim poslovnim partnerima ili radnicima zasluženog statusa.

Za više informacija kontaktirajte nas putem:
e-mail: info@satoviberic.rs
telefon: 069 11 69 100

Radujemo se našoj budućoj saradnji!

 

VIP PRESTIGE CLUB KARTICA

Kada vernost nema cenu!


Postanite član našeg VIP kluba i uživajte u nizu pogodnosti koje nudimo: 10% na celokupan asortiman u galerijama "BERIĆ satovi&nakit" i servisne usluge; obaveštenja o kolekcijama, specijalnim ponudama i akcijama u vidu Newsletter-a; organizacije specijalnih akcija samo za VIP korisnike...

VIše informacija o pristupanju VIP Prestige Club-u možete dobiti na mail: info@satoviberic.rs i u svim našim maloprodajnim objektima.